Viikko 2 - kertaus ja tehtävät - Muutos.net

Viikko 2 - kertaus ja tehtävät

Ensimmäinen viikko takana ja on tullut paljon uutta asiaa. Onnittelut siitä! Näin perjantaisin vielä kerrataan viikon asioita sekä tehdään lyhyt katsaus seuraavan viikon teemoihin. Tämän lisäksi täytetään itsetutkiskelulomake viikon asioista ja omista tuntemuksista. Omien tuntemusten kirjaaminen on tärkeää kehityksen ja kasvun kannalta.

Nyt olet toivottavasti noudattanut viikon toimita-askelia. Vaikka viikko vaihtuukin ja viikonloppu on edessä on erittäin tärkeää, että keskityt toiminta-askelien noudattamiseen! 

VIIKON TOIMINTA-ASKELEET

Tällä viikolla ja tulevilla viikoilla keskity erityisesti näihin asioihin:

  • Juo vettä vähintään 2 litraa päivässä
  • Älä muuta syömisiäsi
  • Mieti kun syöt, että mitä tunteita se herättää

Videolla käytiin myös hiukan läpi tulevan viikon agendaa. Toivottavasti sait hiukan ajatuksia valmistautumiseen seuraavaa viikkoa varten. Voit jo hiukan asennenoitua ja varata vaikka heti maanantaina jo hiukan aikaa ohjelman suorittamiselle. Paras tapa on merkata suoraan kalenteriin vaikkapa "Muutos valmennus". Suosittelen varaamaan noin tunnin kolon.

Kun olet vastannut ajatuksella alle oleviin kysymyksiin olet suorittanut tämän viikon valmennuksen. Tämän jälkeen siirry kotisivulle ja täytä edistymiskaavake. Neljän kuukauden valmennuksen käytyä olet oikeutettu ensimmäiseen sertifikaattiin. Pronssi-tason valmentaja.

Miten meni noin omasta mielestä?
Klikkaa tästä kirjoittaaksesi
Mitkä kohdat tuntuivat haasteellisilta?
Klikkaa tästä kirjoittaaksesi
Mitkä asiat tuntuivat helpoilta
Klikkaa tästä kirjoittaaksesi
>