Muutos-monivastusnauhat + treeniohjeet - Muutos.net

Muutos-monivastusnauhat + treeniohjeet

Ale!

Muutos-monivastusnauhat + treeniohjeet

109.00 59.00 sis. alv 24%

Miksi valita Muutos-monivastusnauhat?

  1. Teho yhtä hyvä kuin kuntosalilla: Monivastusnauhoilla pystyt harjoittamaan kaikkia kehon lihaksia monipuolisesti. Tarvitset treenaamiseen tilaa vain 4 m2. Kuin kuntosalilla voit lisätä vastusta vaihtamalla astetta jäykempään monivastusnauhaan. Saat lisäksi kätevän suojapussin, jossa voit ottaa nauhat mukaan minne tahansa.
  2. Monipuolinen treenimuoto, kestävät osat: Monivastusnauhojen luonnollinen liikerata on turvallinen nivelille. Monivastusnauhat on tehty erittäin korkealaatuisesta ja kestävästä luonnonkumista, minkä ansiosta nauhat säilyttävät kimmoisuutensa todella pitkään. Saat selkeät videoidut ohjeet, jotta opit treenaamaan oikein monivastusnauhoilla. Voit valita erilaisia viikoksi suunniteltuja treeniohjelmia.
  3. Monikäyttöisempi kuin voit kuvitellakkaan: Paketti sisältää 5 erivastuista vastusnauhaa (hyvin kevyestä raskaaseen). Mukana tulevien kahvojen ja ovikiinnikkeen avulla kokoat laitteen, jolla saa tehtyä todella monipuolisia harjoituksia. Harjoitukset ohjeistetaan tekniikkavideoilla. Niinpä monivastusnauhat soveltuvat myös aivan aloittelijoille. Tilattuasi pääset treeniohjelmasivulle, josta löytyy ohjeita, vinkkejä ja valmiita treeniohjelmia.

Suurimmat hyödyt monivastusnauhoilla harjoittelusta

Lihaskuntoharjoittelulla on monia terveysvaikutuksia.

Muutos-monivastusnauhoilla saat kaikki samat hyödyt kuin monipuolisesta lihaskuntoharjoittelusta esimerkiksi kuntosalilla.

Ennaltaehkäiset sairauksia

Ennaltaehkäisevä vaikutus osteoporoosiin, diabetekseen, sydän- ja verisuonitauteihin sekä tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Positiivinen vaikutus stressiin ja siitä johtuviin sairauksiin.

Teet arjestasi helpompaa

Kannat kauppakasseja kevyemmin ja portaiden nouseminen onnistuu helpommin, kun lihaksissa on voimaa. Tuolilta ja sohvalta nouseminen onnistuu paremmin. Hyvä lihaskunto suojaa myös kaatumisilta, koska kulkeminen on varmempaa ja voit luottaa lihaksiisi.

Pidät huolta luustosta ja nivelistä

Lihaskuntoharjoittelu vähentää lonkkamurtumia ja ehkäisee osteoporoosia. Jalkalihakset vahvistuvat, mikä auttaa pysymään pystyssä paremmin. Luiden tiheys ja niiden kestävyys paranee. Vahvat selkälihakset tukevat niveliä ja kannattelevat ryhtiä, samalla selkäkivut vähenevät.

Tuet painonhallintaa

Lihasmassan lisääntyessä keho kuluttaa myös levossa enemmän energiaa. Tällöin voi jopa syödä enemmän ja silti laihtua.

Mikäli ostaisit kaikki osat erikseen, niiden arvo olisi yhteensä 99 €:

5 kpl vastusnauhoja (normaalisti 49 €)

2 kpl pehmustettuja kahvoja sekä nilkkaremmi, ovikiinnike ja suojapussi (normaalisti 20 €)

Treeniohjelma ja ohjeet (normaalisti 30 €)

Nämä kaikki yhteensä maksavat yksittäisinä osina 99 €. Säästät siis 50 € tilaamalla nyt!

Saat tuloksia tai saat rahasi takaisin

Saat tuloksia tai saat rahasi takaisin. Käytä laitetta 30 päivän ajan ohjeiden mukaan ja seuraa edistymistäsi! Luotamme niin vankkumattomasti Muutos-monivastusnauhojen hyötyyn ja siihen, että monipuolinen treenaamismuoto tulee jatkuvaan käyttöön. Siksi myönnämme täyden 30 päivän palautusoikeuden. Joten jos et ole mistä tahansa syystä tyytyväinen tuotepakettiin, voit sen palauttaa ja saat rahasi takaisin!

 

Tuotetunnus (SKU): 46824 Osasto:

Kuvaus

Pakkaus sisältää:

  • 5 yhdisteltävää eritehoista monivastusnauhaa
  • 2 nilkkaremmiä
  • 2 pehmustettua kahvaa
  • Suojapussin
  • Ovikiinnikkeen
  • Tekniikkavideot liikkeiden turvalliseen suorittamiseen

+ Bonus: kehonhuoltotreeni

>