testietusivu - Muutos.net

testietusivu

Muuta kehosi toimivaksi Muutos valmennuksella, tällöin painonhallinta sujuu kuin itsestään ja alat voimaan hyvin! 

Seuraava valmennus käynnistyy 9.1.2017

Mikä on Muutos-valmennus

Verkon välityksellä tapahtuva Muutos-valmennus on erittäin tehokas menetelmä kaikille, jotka haluavat elinvoimaisen ja hyvin toimivan kehon. Hyvinvoiva keho on sellainen, joka pysyy ja saavuttaa ilman suurempia ponnisteluita ihannepainon ja pysyy siinä. Hyvinvoiva keho on suorituskykyinen ja terve.

Valmennus perustuu tieteelliseen lähestymistapaan oikeanlaisen ravinnon suhteen ja ihmisen aitoon ruokavalioon. Ihmisen geeniperimä ei ole muuttunut kymmeniin tuhansiin vuosiin, mutta nykyaikainen ravinto on, siksi meillä on taipumus sairastua ja kärsiä ongelmista kehossamme, joita meidän ei kuuluisi kokea. Muutos valmennuksessa otetaan huomioon myös psykologiset syyt ja annetaan selkein askelein ohjeet siihen kuinka onnistua. Ihmisen ei kuulu kokea nälkää tai näännyttää itseään saavuttaakseen haluamansa kehon.

Vaikka valmennus perustuukin tieteeseen, se on esitetty selkokielisesti ja ymmärrettävästi hyödyntäen arkipäivän esimerkkejä. Valmennus on suunniteltu erittäin helpoksi käyttää ja omaksua vaikka olisi teknisten laitteiden kanssa vasta-alkaja. Voit käyttää valmennusta kaikilla päätelaitteilla: tietokoneella, tabletilla tai puhelimella.

Tämän takia onnistut Varmasti!

1.
EI KALORIEN LASKENTAA TAI NÄLÄN TUNNETTA

Olet varmasti kuullut sanottavan, että syö vain vähemmän kaloreita kuin kulutat niin laihdut. Moni laihdutusohjelma perustuu kaloreiden laskemiseen, mutta ne usein epäonnistuvat, koska ovat vaiketa noudattaa. Muutos valmennuksessa ei lasketa kaloreita, sillä kun keho toimii oikein ei sellaista nälkää synny jossa syötäisiin yli tarpeen.

2.
IHMISEN LUONTAINEN RUOKAVALIO

Jokaisella eläimellä ja kasvilla on oma oikeanlainen ruokavalio, niin myös ihmisellä. Ihmisen luontainen ruokavalio on samanlainen kuin reilu 10000 vuotta sitten. Muutos valmennuksessa opastetaan mitä lähikaupasta on ostettava, jotta pystyy syömään ihmisen luontaisen ruokavalion mukaan. 

3.
TAPOHIN PERUSTUVA VALMENNUS

Mikään muutos ei tapahdu viikossa, mutta viikossa pystyy omaksumaan pienen tavan ja edetä askel kerrallaan. Valmennuksessa annetaan selkeät ohjeet, kuinka muuttaa omaa elämään pieni askel ja tapamuutos kerrallaan, jotta saavuttaa ihannekehon.

4.
EI PELKKÄÄ HIKILIIKUNTAA TAI EHDOTONTA RAJOITTAMISTA

Mikäli keho ei toimi oikein, ei liikunnallisen aktiivisuuden kasvattamisesta ei ole suurta hyötyä. On tärkeämpää keskittyä aluksi ruokavalion kuntoon laittamiseen, josta seuraa hormonitoiminnan sekä ruoansulatuksen normalisoitumista. Liian tiukat rajoitteet ruokavalioon eivät myöskään toimi. Riittää, että tekee 80% asioista oikein.

Saat täydellisen verkon kautta tapahtuvan valmennuksen, johon sisältyy:

Joka viikko uuden materiaalin, jonka läpikäyminen vie aikaa noin tunnin. Saat kaiken tärkeän tiivistetyssä selkeässä muodossa.

Materiaalit sisältävät videoita, tekstiä ja ääntä, saat myös tehtäviä, muistilistoja, reseptejä ja ohjeita hyvinvoinnin eri osa-alueisiin.

Sinun tarvitsee vain seurata ja toteuttaa helpoksi noudattaa suunniteltua valmennusta. Et voi olla onnistumatta!

Päävalmentajat

Joakim Piiroinen. Nam nec This paragraph will convince the reader that you have the right "credentials" to be the teacher of this course. This doesn't necessary mean you need to have a diploma! Tell your experience, your struggles and how you.. feieiosjfoesijfseoijfseiofjseoifjseio sefifj seoif soifj seoif jseoifj seoifj esoifj

Tuomas Helkala. Nam nec This paragraph will convince the reader that you have the right "credentials" to be the teacher of this course. This doesn't necessary mean you need to have a diploma! Tell your experience, your struggles and how you.. 

Lisäksi Muutos-valmennukessa hyödynnetään asiantuntijuutta ravinnon, liikunnan ja hyvinvointivalmennuksen saralta.

Kaija Heijari70v Lähihoitaja

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.

John Doe UI/UX Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Column 1

John Doe UI/UX Designer

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

Muutos-valmennus on saanut erinomaista kokonaispalautetta kaikilta sen käyneiltä:

Valmennus vastasi odotuksia hyvin tai erinomaisesti?

97 %
Vastaajista

Suosittelisitko valmennusta tutuille tai ystävillesi?

96%
Vastaajista

Katso kenelle Muutos-valmennus sopii

KENELLE VALMENNUS ON SUUNNITELTU

 • Hyvinvoinnista kiinnostuneille, jotka haluavat saavuttaa elämäntapamuutoksen.
 • Henkilöille, jotka eivät usko piadieetteihin tai epärealistisiin painonpudotuslupauksiin.
 • Haluavat saavuttaa unelmapainon ja toimivan kehon vaarantamatta tai rääkkäämättä sitä.
 • Haluavat syödä ja elää normaalisti ilman tiukkoja rajoja.

KETKÄ EIVÄT SAA VALMENNUKSESTA LUVATTUJA HYÖTYJÄ

 • Henkilöt, jotka odottavat tuloksia pikaisesti välittämättä seurauksista.
 • Ammattiurheilijat tai kehonrakentajat.
 • Vakavasti sairaat.

Valitse sinulle sopivin valmennus

299 € / 12 kk (säästä 59,80 €)

 • Sitoutumalla vuodeksi, onnistut todennäköisemmin
 • Säästät 2 kk maksun
 • 14 pv tyytyväisyystakuu

[wc_quick_buy_link product="28" label="Hurry UP!!" qty="1" type="button"]

29,90 € / kk (suosituin)

 • Maksat ensimmäisen erän nyt ja saat laskun kerran kuussa sähköpostiisi
 • Muutostakuu sisältyy sopimukseen

99 € / kk (oma valmentaja)

 • Saat joka toinen viikko 1on1 session valmentajan kanssa, joka seuraa edistymistä ja antaa yksityiskohtaisempia ohjeita
 • Muutostakuu sisältyy sopimukseen

Valmennukseen sisältyy Muutostakuu , jos et saa haluamasi tuloksia, voit lopettaa valmennuksen milloin vain. 

Haluamme, että valmennuksen kokeilu on sinulle täysin riskitöntä. Saat 14 vuorokauden täyden rahat takaisin takuun ja voit sen jälkeenkin milloin tahansa lopettaa valmennuksen käymisen. Lähetät asiakaspalveluumme viestin asiakaspalvelu@muutos.net ja emme kysele enempää.

USEIN KYSYTYT KYSYMYKET

Kuinka kauan valmennus kestää?

Mitä jos haluan pitää valmennuksesta taukoa?

Mitä jos haluan pitää valmennuksesta taukoa?

Jos en ole tyytyväinen tuloksiin, kuinka toimin?

Aloita Muutos ja ilmoittaudu valmennukseen!

>