Viisi järkevää laihdutusvinkkiä - Muutos.net

Viisi järkevää laihdutusvinkkiä

Viisi järkevää laihdutusvinkkiä

Näillä laihdutusvinkeillä saat painonhallintaan puhtia terveellä tavalla. Huomiona voisin sanoa, että laihdutus sanana ja tavoitteena ovat mielestäni huonoja. Yksittäisiä vinkkejä huomattavasti tärkeämpää on pyrkiä edistämään terveyttä, jolloin ihannepainon saavuttaminen on jokaiselle mahdollista. Usein kuitenkin kysytään vinkkejä, joten tässä muutama.

Laihdutusvinkki 1: Päätös laihduttaa täytyy tulla sinusta itsestäsi ja sinun tulee seisoa päätöksen takana 100%:sti. Jos haluat päästä eroon ylimääräisestä painosta, sinun on tehtävä muutoksia elämäntapoihisi sekä ruokavalioosi. Se on fakta. Jos teit laihdutuspäätöksen vain miellyttääksesi jotain muuta, et valitettavasti todella suurella todennäköisyydellä tule onnistumaan. Kun olet valmis tekemään muutoksia ruokailutapoihisi niin tutki sopivia vaihtoehtoja juuri sinulle. Olemme yksilöitä ja kaikki keinot eivät sovi kaikille.

Laihdutusvinkki 2: Pyri ravitsemaan itseäsi jokaisella ruokailulla siten, että ateria sisältää proteiinia, hyviä rasvoja, sekä elävää ravintoa (vihannekset, marjat, hedelmät).

Laihdutusvinkki 3: Älä syytä itseäsi jos et ole täydellinen! Kukaan ei ole. Varsinkin jos aikaisemmat yritykset muuttaa elämäntapoja ovat epäonnistuneet, älä lannistu. Hyväksy, että silloin sinulta on vielä puuttunut tarvittavat tiedot ja menetelmät onnistumiseen.

Laihdutusvinkki 4: Täytä jääkaappisi terveyttä edistävillä, värikkäillä ja ravitsevilla ruoka-aineilla. Esimerkiksi kasvikset, salaatit, maustamaton jugurtti, maitorahka, pähkinät ja hedelmät ovat erittäin hyviä tavallisen ruokavaliosi lisänä oli se sitten pääaterioiden tai välipalojen osana.

Laihdutusvinkki 5: Koeta alussa hieman välttää sellaisia paikkoja, jossa houkutus huonoilla ruokailutavoille on erittäin suuri. Jos sinulla on vaihtoehtona tavata ystäviäsi joko pizzapaikassa, tai jossain kivassa kahvilassa, josta saa herkullisia salaatteja ja molemmat vaihtoehdot ovat sinulle yhdentekeviä, valitse silloin se kahvila. Siellä ei ehkä houkutus kasva niin suureksi syödä vaikka isoa pitsaa, vaikka alunperin mieli teki sitä salaattia. Ja jos tekee mieli pitsaa, ota ystäväsi kanssa pitsa ja salaatti puoliksi.

Vaikka nämä laihdutusvinkit antavatkin jotain neuvoja, ovat ne vain pieni osa tervettä monesta eri osa-alueesta koostuvaa painonhallintaa.

Kommentoi alle, että mitä mieltä olit vinkeistä? Ja olisiko sinulla jakaa jokin vinkki lisäksi?

>