Arvonnan ehdot - Muutos.net

Arvonnan ehdot

Arvomme yhden vuoden mittaisen Muutos-valmennuksen 18.9.2017-2.12.2017 arvontaan osallistuneiden kesken. Valmennus on arvoltaan 348 €.

1. Järjestäjä

Muutos Innovations Oy

2. Osallistumisoikeus

Osallistumisoikeus on kaikilla yli 18 vuotta täyttäneillä henkilöillä.

3. Osallistumisohjeet ja aika

Arvontaan voi osallistua suorittamalla täyttämällä lomakkeen ja hyväksymällä nämä ehdot 18.9.2017-2.11.2017 välillä. Palkinto arvotaan 2.122017. ja voittajalle ilmoitetaan sähköpostitse.

4. Palkinnot ja niiden arvonta

Arvonnan voittajille ilmoitetaan voitosta heti arvonnan suorittamisen jälkeen sähköpostitse. Mikäli voittajaa ei tavoiteta viikon kuluessa, arvotaan uusi voittaja. Järjestäjällä on oikeus julkistaa voittajan nimi ja hyödyntää sitä markkinoinnissaan.

5. Palkintoihin liittyvät rajoitteet ja voittajien vastuut

Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi siirtää. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi.

6. Järjestäjän vastuu

Muutos Innovations Oy ei vastaa lakisääteisen arpajaisveron suorittamisesta näissä säännöissä mainituista palkinnoista. Palkinnon voittaja vastaa kaikista mahdollisista palkinnon vastaanottamiseen tai käyttämiseen tai kilpailuun osallistumiseen liittyvistä kustannuksista. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän ja yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen tähän kilpailuun osallistumisesta tai palkinnon vastaanottamisesta. 8. Sääntöjen hyväksyminen ja muutosoikeus

Osallistumalla tähän arvontaan osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä ja järjestäjän päätöksiä. Muutos Innovaitons Oy pidättää oikeuden sääntömuutoksiin tarpeen vaatiessa ilman eri ilmoitusta.

7. Henkilötietojen käsittely ja käyttäminen suoramarkkinoinnissa

Kilpailun yhteydessä kerättäviä henkilötietoja voidaan käyttää sähköiseen suoramarkkinointiin. Osallistumalla arvontaan hyväksyt tämän ja muut tällä sivulla mainitut ehdot.

>